Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim forda jer nemam para za ovakva auta pa se onda is principa ljutim kad neko pljuje forda, a ja iz ljubomore pljujem BMW. Oprostite mi na izljevu emocija.
vozim bmw ali ova x4 pa i x6 s ovim zadnjim krajem i stop svijetlima uopste ne prilici ovakvom suv autu a pogotovo ne bmw previse uska a duga dog je zadnji kraj dosta veci tako da se samo lim istice umijesto stop svijetala jer odudaraju..pfujj
To im je zastitni znak, ja imam G20 i iste su "Stopke".
x4 i x6 najnepotrebniji auti na planeti
Tacno!
X2 ce sad bit sasvim dovoljna zamjena za X4 Gepek ogroman 560L, prostora u kabini isto kao kod X4 jer je sad motor transverzalno postavljen pa je hauba kraća a i unutrašnjost ne manjka luksuza.