Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači: Cijena jednakog Stepwaya u Bosni Hercegovini stoji 31.900 KM, odnosno 3.110 KM više nego u Španiji, zatim 3.540 KM više nego u Njemačkoj, dok je razlika u odnosu na italijansko tržište skoro 5.900 KM.!!! Pas mather matherinu, onu lopovsku, poremećenu, mrshhhh!!!
Ne bi trebao javno izlagati mišljenje moraš jako puno čitati pogotovo osnove ekonomske teorije. Tada ćeš shvatiti zašto je roba jeftinija u državama koje imaju 15-20 puta više stanovnika.
Ekonomske teorije, ili robovlasnički društva i život u kolonijama?
Bolje to novo nego neki idiotluk star 10 godina samo radi imena
Za 32 000 mozes uzeti dobro polovno auto kod nas a ako si u talu s nekim mozes uvesti jos bolje a za 5 godina ces se ti jos fine love nadavati ovlastenom servisu za servise zbog garancije i kad ga budes prodavao bice mu manja cijena nego ovom sto si ga polovnog uzeo.
Ma druže, bolje polovno auto, nego ovaj poluproizvoda. Prvo ovi svi motori koji su nabrojani u ponudi su slabašni benzinci, radio sam u raznim firmama i nova auta se kvare, svakakvih problema. 2.0 TDI, HDI, JTD peri deri, pređe po 400 000 bez problema prede kao novo, a vjeruj da ovoga Sanders vračaš u garanciji 16 puta. Ma eto svako svoje zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW se poceo ponasati kao luksuzna marka iako to nikad nisu bili, uvijek bio narodno auto, sad je novi Golf preko 60.000 sto je suludo, a konkurencija nudi za duplo manje para auto slicnih performansi
Hahaha jeftinije u Njemackoj i Spaniji nego kod nas, realno u tim zemljama platiti za nov auto 26.000 KM je smijesno, cak je i kod nas to povoljno, ali pohlepa nasih trgovaca ne da takvu cijenu, nego par milja skuplje odmah
Vala po plastikama, opremi i udobnosti isto golf. A vi se lazite i dalje
Koliko glupih komentara. Ljudi u Evropi ovo kupuju kao drugo ili treće auto. Automobil je toliko jeftin za EU standarde da je jeftiniji od javnog prevoz. Nećeš u čizmama od 200 maraka ići na roštilj, nećeš ni u cipelama od 150, nego ideš u patikama koje si uzeo na sniženju za 30 maraka.
Tako je legendo i ja imam jedno auto za posao,drugo za do granapa,treće za roštilja po planinama,četvrto mi je za more, uglavnom ima ti priča smisla skroz!
golf je golf bajo moj…
Golf i Dacia su dva dijametralno suprotna auta u svakom smislu. Dacie ne vrijede para za koje se prodaju kod nas, naglašavam kod nas jer tamo negdje u EU je placaju od 11-15ak hiljada eura i to na plate od 3000 i 4000 hiljade eura je ništa. Nizak kvalitet lima koji nudi, izolaciju kabine, materijale i lošu udobnost za ove pare kod nas je bolje kupiti neki drugi brend približne cijene kad je riječ o novom autu. Polovnjake ne računam u ovo jer je to drugi par cipela
Jest a koliko je nov Golf sa nekom srednjom opremom? Jesil kad ušao na stranicu VW da vidiš cijenu? Kad vidiš cijenu za jednog golfa onda je sve isplativo i dobro VW je počeo da sere sa cijenam i to ih polahko košta.
Ima li neko ko ovo posjeduje ili je posjedovao da podieli iskustva iz prve ruke?
Dacia Sandero 2009. 1.4 MPI (LPG). Kupio prije 9 i po godina sa 29000 na satu. Prešao oko 270 000. Mali servisi na 12 000,veliki na 90 000. Od nestandardnih kvarova ,mjenjao set kvačila x 1, obje poluosovine (x1), reparirao alternator (x1) i jedan set injektora za LPG. Vozim još uvijek i ne troši ulje.
zatvoris vrata odzvanja 3 dana. konzerva prava. nikad vise
Eee kad su još Del i Rodney kupovali rumunske mikrovalne.
Nisu mikrovalne već vino
De nebrukaj se. Kojoj evropi!?
totalno glupo poredjenje
1.0 toliko.
pa i u Golfu se ugradjuju 1.0 motori
Novo auto je najbolje...
Nova dacia kosta kao novi golf koliko je 2005. kostao