Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek je znak audija, mečke ili minimalno wv pa taman se i civare vozile nema veze sto je na satu 250 000 km. Ovo je logika prosječnog BiH građanina kompleksaša. S druge strane Dacia se prodaje ko halva u EU ali šta znaju oni europljani. Ne znam ikog ko je imao i vozio Daciu Stepwaya da se žalio.
Odličan tekst, recenzija ova dva auta. Pohvale autoru
Gledam dužinu auta, znači ispod 410 cm. To je auto za dvoje ili eventualno za četvero od čega na zadnjim sicevima mala djeca. Gepek? Jako mali, staviš 2 torbe i ženinu torbicu i ćao. Juče baš gledao i probavao uživo Lexusa UX300 i Toyotu C-HR. Ista priča ali opet, da se ne varamo, daleko pouzdanije marke auta. Ko jednom vozi Lexusa, uvijek vozi samo njega. Novi Lexus LBX hybrid dođe 30k eura. I nudi više nego sve i jedna druga marka za te pare.
Ni Dacia ni jelkica nisu auta niti ce kad biti .
Moraju mjenjati dizajnera
Sa 1.2 motorom ? Ja ne razumijem ljude koji kupe auto sa ovom kubikažom i misle da će auto preci 200 000 Plakaćemo za 1800 cmm i više vrlo brzo
Eto ti znaš
250 000 trenutno i radi kao sat, 100 000 za tri godine, nista od kvarova. Sve je fo odrzavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto nama Sandero polovnjaka za godinu-dvije, sve babe do pijace vozale.
I novi C3 ima lanac, a ne remen
Sve dok "auto novinari" ne budu iznosili mane pojedinih motora proizvodjaci ce govna gurat kupcima. I jednim i drugima novac najbotniji.
Radije bi uzeo starog Fica nego novu Daciu jer to je smece od auta .
A kako znaš da je smeće ako nisi vozio?
Ko nije vozio Daciu nikad nece znati sta je los automobil
Uputi me malo da znam šta mi to ne valja na autu koje vozim 11 godina