Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su onu peticu novu napravili i u nekoj hibrid varijanti to bi bio pogodak stoljeca ze renola
Samo hibrid. Toyota mati. Uz pomoć malih elektromotora koji se pune kočenjem postigli su potrošnju benzina ispod razine dizela, a o kvalitetu je suvišno pričati. Čak i plug in hibridi su im odlični. Samo struja bi kod nas bila patnja, vjerovatno idućih 10-15g i u većini svijeta.
Danas smo imali clanak o 30 godina Skode Felicije. To je nasa realnost. Nazalost.
Kad vidite ovo auto u BiH, to znaci da ga vozi osoba koja ima para i uzela je ovo auto, onako, iz zezancije. Profitirat ce onaj koji bude druga ruka, imucni ljudi prodaju jeftinije jer nece gnjavazu, a i ne prilici imucnoj osobi da se bavi prodajom.
Top. Buducnost je pocela. U BiH nije, a ne zna se kad ce.
Jeste,nemam nista protiv ali generalno 80% el auta su nekako hladna,ne kontam kakav je fazon u tesli samo 1 veliki display na sredini,ko da si u kancelariji.Mozda sam malo staromodan,mozda ce el auta i zazivjeti ali ja volim analognu kontrolnu tablu ispred vozaca,prekidace za klimu,malo old school fazona.nek je auto i elektricno al daj nam prekidaca
Jeftinije je ovo moderno umjesto prekidača.