Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tehnika nije savršena...zaglupi se mobitel pa ga restartas i OK je. Ovdje kad se auto zaglupi neko plati zivotom. Puno se gleda kroz prste Elon Musku....
Ne bi kompjutor to.
Hoce li auto u zatvor?
Hoce proizvodjac, ako dokazu da su prodavali nefunkcionalan autopilot
autopilot je funkcionalan ali ne 100% autonoman. vozač koji ga koristi ima odgovornost za nadzor cijelo vrijeme.
Ne mogu razumjeti ljude koji, pored zdravog uma i ekstremiteta, sjednu u vozilo i kontrolu prepuste mašini. Pa to je prirodna selekcija a ne nesreca.
A nemas problema sjesti u avion gdje je let manje, vise sav pod autopilotom, cak i spustanje?
Nemam. 1. Ne znam upravljati avionom nit imam dozvolu za to. 2. U kabini su pilot i kopilot, sigurna sam da znaju sta cine obzirom na godine obrazovanja. Po tebi avion sam leti i sam se spusta. Pilot sluzi sa mahanje putnicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)