Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo jos za nas, predvidjam prve incidente: pobili se oko punjaca, ukrali punjac, demolirali mjesto za punjenje...
...napunili neku dr.lju na punjacu.
Greta unistila auto industriju
to ti ironicno, nadam se barem
Svaka cast za Fiat. I ja imam fiata ali ne elektricnog :D a elektricni cu uzeti jednom bas da probam u autorentu, boze zdravlja.
Jedva cekam 👍👍👍
Poznate Italijanske baterije... Dizel je kralj! Samo seru za male Gretice u svijetu...
Opet ce im curit ulje dzaba...
Pa ni jednom fiatu ne radi elektronika kako treba, zamisli hausa sa motorom
sve na el. energiju sta ce arapi s naftom 😋
Snabdevanje BiH do 2200.god.
'bem ti pismenost. Valjda treba : ...biti proizvođač potpuno električnih automobila?
Fiat ce bankrotirati do tada
Oće li i 1300 bit na struju?
Možda i ne bude Fiata za 10 godina.
Realno kada polomimo i ukrademo česme sa gradskih fontana, ovi punjači bi završili na otpadu kao željezo tj. nestali bi kablovi, baterije, kućišta itd!
pa zato cigane izvan grada poslati, protjerat onu ciganiju na ciglanama tamo sa migosima i onda ih deportovat u pakistan laganica
kolorit ....Svako razuman vidi da ti nemas ,ama bas nikakve veze sa razumom 😂😂
U januaru ove godine širom Italije (i Francuske) su morali "skinuti" industrijske potrošače sa napajanja strujom jedno vrijeme, jer je pao napon u mreži i postojala je opasnost od totalnog blackout-a. Razlog: pogasili mnogo termoelektrana (čak i one sa novim filterima) i postavili vjertroelektrane i solarne, ali kako ni sunce ne sija uvijek niti vjetrovi stalno duvaju, naravno ponestaje proizvede struje i napon pada.
Zamišljam tek haos kada se uvedu e-auta, koja bez struje koja puni baterije ne mogu maknuti. Svako razuman vidi da smanjivanje proizvodnje struje i uvođenje e-auta vodi isključivo ka čestom nestajanju struje itd. Ali ako vakcine odrade svoje, možda će smanjena proizvodnja struje taman odgovarati broju preživjelih do 2030.
Često nestajanje struje,znači ništa novo u BiH!!!!!! 🤦‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)