Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hibridna vozila su bliza buducnost - let's be real .)
El-auta moraju ponuditi nesto vise i bolje od postojecih alternativa ako ce ikada uspjeti. Za sada su 40% skuplja, imaju kraci domet, nema infrastrukture za punjenje, dugo punjenje, elektricne mreze ne mogu podnijeti vise od 30% el-auta..... Ljudi bi prihvatili dugo punjenje ako bi el-auta npr ponudiil 2000km dometa.. Jer nije dovoljno ponuditi isti domet kao SUS auta, jer su skuplji i punjenje traje PUNO duze
Nisu mi jasni ovi sto guraju ova elektricna vozila kako cu ga ja puniti u Sarajevu nema infrastrukture a zivim na 6om spratu i sada moram kruziti da nadjem parking gdje cu ga ukljuciti da se puni preko noci ,a da ne spominjem odrzavanje EVa ako nekoga zanima neka progugla problems with EVs zastrasujuce .
A de niste trebali