Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa GoodYear koristi ulje od kukuruza u proizvodnji guma vec 25 godina. Svi traze nove sirovine koje ce manje zagadjivati prirodu
Najjače kad vidiš na ulici bijesno auto, a gume neke lijeve a uz to još i ćelave hehe To mi je vazda bilo interesantno, a zna se zašto je to tako.
Nokian, dio nekadašnje velike Nokie. Iako je to daleko od one firme od prije 15g, dio Nokie za proizvodnju telekomunikacijske opreme posluju odlično. Osim toga, silno zarađene milijarde su uložene u dionice mnogih uspješnih svjetskih kompanija. Kompanija Nokia i dalje ima 85 hiljada radnika i vrijednost kompanije danas iznosi 40 milijardi eura.
Pa u pocetku se i jesu koristili drveni kotaci, niste vi nista novo izmislili...
Brao, sjedi 5
vracamo se na postavke i u doba konjskih kola.