Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jok ba bosnjo vjeruje Golfu 2-5 i dalje, kaze nema bolje bajo moj svabo je to (citaj nema para nizasta novo)
Malo. Ja bih volio da 50% budu kineska a 50% japanska. Da njemačka i ostala zapadnoeuropska industrija propadne, da dođe do velike nezaposlenosti,pada standarda i sukoba između domaćeg stanovništva i gastarbajtera.
Evropski političari su pucali evropskoj autoindustriji u nogu. Zabranom benzinskih motora, zabranom termoelektra sa 24satnim izvorom struje uništavaju autoindustriju koja je bila globalno dominanta 80 godina
"Made in China" - Ne hvala. Kad mi kineski kalkulator pogrijesi, sva steta je u pogresnom izracunu. Kad ti kineski auto zakaze, ides na tabut ili na CUM. Drzim se ja japanaca sto se auta tice.
Garancija dva mjeseca