Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je razlika u odnosu na sadasnji keyless sistem gdje kljuc stoji u dzepu? osim sto ce bit doplata 2000KM
neka hvala ,dok sam živ ću tražii auto sa klasičnim ključem i bravom,
Mislim da je sve to malo preterano, ipak. Već sada, automobili imaju toliko elektronike u sebi, da se problemi stalno dešavaju, a zamislite ovo. I biće zloupotrebe, uopšte ne sumnjam u to. Otkad sam prodala auto, razmišljam da li uopšte da kupujem novi. Sve je izgubilo bilo kakav smisao. Mislim da ću da nastavim da se vozim gradskim prevozom, a da kad mi baš treba, iznajmim kod MMS Auta. Lakše, nego da stalno ratujem s njim, i svako malo rešavam razne probleme.
kakva glupost , dodje lik lici na tebe i otjera ti auto
Slika? Džejla?....mmmm
A šta ćemo sa "Suadom" (koja je vazda ista)? Doduše njima u mnogim zemljama nije ni dozvoljeno da voze. Orvelova 1984 je mila majka za ovu našu realnost.
Ovi sto kradu auta iz RS-a ostace bez posla..
Kad vec ubijaju policajce onda im nece biti problem da ti skinu glavu i prisloni na prozor..
E to nam je toliko potrebno..
Znaci sad sa slikom mojom obijaju auto
Potpuna kontrola a vi cete uzivati u njoj.
A tvoj telefon nema kameru s prednje strane?