Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jest ga nagrdiše
Bio jednom jedan Mercedes Benz... Lično smatram da su proizvođači automobila postali apsolutno bezidejni u kontekstu dizajna novih vozila, nemaju ili ne znaju šta više ponuditi tržištu. Toliko je nauka i tehnologija napredovala a automobili sve siromašniji i ružniji.
Sve siromasniji, ruzniji i nekvalitetniji.. Auta su postala pravo nekvalitetna i nepouzdana..
Koji majstor ce ovo opraviti.Kada rikne alternator nemas kome odvuc. Za par godina automehanicari ce morat studirati pet godina, nije vise gidore pa opleti.
ko ovo od poštenog rada može kupiti
Trebat ce elektricnim autima jos 10 godina da dostignu neki nivo efikasnosti.. Jel ti njega na kablu moras drzati cijeli dan da se napuni ,ne valja to! Kad tehnologija uznapreduje, do tad ovo je samo koncept😀
halo!! na brzim punjacima ti treba 20 min do 80 posto baterije... i vozi.... a kod kuce ga ukljucis navece i imas ujutro spremnog... malo procitaj kao funkcionisu ovi novi ev auta...
A tebi ce ocito trebati jos 10 godina da dostignes nivo informisanosti. ;)
👍❤️