Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 60 + godina gospoda isla sa full opremom I Merdzanom.Kod nas se samo rodilo u zgradi,nista vidjelo nije a smatra se carsijom, kulturom, a u periodu dok je gospoda skijala otac I djed mu sa voloma orali.
Genau. Namjerno napisao Das Auto, jer VW nema pojma šta je... Auto!
Bila ljepša auta, muzika, ljudi, glumci, filmovi , odjeća, vaspitanje. Sve je bilo ljepše, kulturnije, bolje od primitivnih vremena, zaglupljenih generacija i ovih Putina,Erdogana, Šolcova, Makrona, Trampova i ostalih krampova...
Od Maj mu na su postali ljudi, evo sad se vraćaju na tvorničke postavke...
Ja bih ovo danas vozio. Ne shvatam moderne automobile. 400 kilograma elektronike da bi podesio retrovizor i sedište koje podešavaš jednom godišnje kada nekom pozajmiš auto. Suludo.
I onda poredit ostale neke proizvodjace sa njemcima. Koji su pravili masine i ljepotice preko 70 godina.. Svaka cast i Japancima!
Japanci 60-tih su bili nepouzdane kante. Talijani su 60-tih pravili najljepsa auta, Alfa, FIAT, Lancia. Ovo je jedini lijep model iz Njemacke tih godina, i nepristupacan vecini naroda
Svabe su sinonim za kvalitet, ali ne bi tu bilo ljepote da italijan nije svoje prste umijesao
Das Auto.
Das Auto je slogan VWa