Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji znaju će se složiti da je ovo najbolji period Mercedesa, dok današnji Mercovi su postali plastikaneri između ostalog.
Samo ti mrzis sigurnosne sisteme,nove materijale,sposobnost auta da upije i na sebe prenese svu silinu u slucaju sudara.Ovaj mercedes kad se sudari sa golf 5 bit ce sabijen do gepeka a vozaca ce u kantu od jupola da stavljaju.
Radio sam u transportnoj firmi i mogu reći da su Sprinteri 2019 najbolji od dostavnih vozila,preudobni
Sjećam se davno, klinac ja popio par pića, uđem u taxi. Mečka baš ova, odmjera me brko a ja se trudim da se ne primjeti kako sam cugo i pitam. Kolko je prešla, kaže brko. Sine, za mečku i hanku paldum se ne pita
Dobar
Kultno auto. Al' brate reći da je bolji od današnjih auta je baš bezze.
Treba ovo vratiti kao W123-2! Nista bolje nije nikada se napravilo!
Najbolji automobil u istoriji.
Ovakvih vise nema auta
Ovo je bilo auto, sve post je 0, nema vise ovakvih aura nazalost.
Dobar, meni je nekako W114 jos ljepsi.
Imao 200D i vozio prije skoro 30g. Brdo vidi prije vozača ali preudoban i neuništiv. Vozio samo na ložiki i nikad se nije pokvario. U ta doba imao mahagoni, retrovizor na struju, šiber. Dvije ploče iz teretane od po 20kg u gepek i po snijegu plovi a svi spavaju u vožnji. Druga dimenzija vožnje i gušta od današnjih auta.
200D ima 75 konja , agilniji je Yugo sa svojom tezinom i slabo da ce taj da vidi brdo prije vozaca.. Cak ni 300D nije nista jaci od 1.5 dci.. ali ajde cuo si price od tegovima u gepeku pa napravio svoju pricu,iako mnogi nikada nisu vozili sa istim po snijegu pa vidjeli da u slucaju veceg brda proklizavas jos vise.
Kazu da je zbog ovog auta Mercedes zamalo propao jer prodaja novih modely i djelova je stala
i dan danas ih vidjam na cesti
Da li je moguće da ste postavili 71 sliku? Ja mislim da je ovo rekord.
Radio Taxi Nafaka! Tuzlaci se sjecaji dobro I radio Taxi Muki crvena 132
Nema izdrzljvijih i boljih automobila od ovih danasnjih.Danas auto predje 500 hiljada,onda mu vrate kilometrazu na 180 i mi vozimo do 250 i ode turbina i pocne prica kako ne valja..Svi pricaju kako su dobra auta bila prije a niko da je u tih 1mil kilometara 6x obradjivao glavu,5x radio bosch pumpu..Jedino sto je dobro na ovim autima je lamela,ona je kao u kamiona danasnjih.
Najbolja mecka ikad.
Danas ni Njemci ne kupuju njemacka auta, toliko o kvalitetu
Eto ti znas, pa dodji u Njemacku pa pogledaj cika se auta najvise vozaju....ssmo znas laprdati
Kupovali bi Nijemci njemacka vozila, al nemeRes platit'.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)