Vrhunska udobnost
14

Moćna Toyota C-HR u posebnoj ponudi za prvih 50 kupaca

Klix.ba
Druga generacija odvažnog dizajniranog modela C-HR je počela je sa prodajom u BiH, a početna cijena iznosi 59.900 KM, za model s 1,8 litarskim motorom i C-Enter bogatim modelom opreme.

Nova Toyota C-HR krši sva pravila. Nemoguće ju je ne zamijetiti s obzirom na kupeovski stil i moćnu pojavu. Ovaj Toyotin model, zamišljen, dizajniran i projektovan u Europi, osim modernog dizajna vanjštine, karakteriše i moderna unutrašnjost i vrhunska udobnost.

Toyota je započela hibridnu revoluciju prije više od 25 godina i nastavlja istraživati opcije za svijet s manje štetnih emisija. Hibridni modeli kombiniraju električni pogon i snažne benzinske motora kako bi se osigurale jednostavne performanse i praktičnost.

Tako sve modele, bez obzira da li su opremljeni sa 1,8 ili 2,0 litarskim motorom, pokreće najnoviji hibridno električni pogon pete generacije, a od početka naredne godine dostupna će biti i plug in hibridno električna verzija.

Novi C-HR pruža uzbuđenje u vožnji i pouzdanu vožnju kroz inovativne tehnologije i vrhunsku kvalitetu. Toyota T-Mate zajednički je naziv za sustave širokog raspona koji pomažu u zaštiti od nesreća, pružaju zaštitu u slučaju sudara i pomažu vozaču pri manevriranju, bilo da parkira ili vozi u prometu.

Najnoviji sistem prije sudara i proaktivna pomoć pri vožnji neprestano nadziru cestu radi opasnosti i mogu upozoriti vozača ili automatski potisnuti ubrzanje i osigurati kontrolu kočenja ako se otkrije neposredna opasnost.

Lane Trace Assist drži novu Toyotu C-HR sigurno na predviđenoj putanji, vođen oznakama na cesti, rubom ceste ili vozilom ispred, dodatno povećavajući sigurnost smanjenjem tereta vožnje na dugim putovanjima autocestom.

Nova Toyota C-HR standardno je opremljena sistemom podsjetnika za stražnje sjedalo, koji upozorava vozača ako je dijete ili kućni ljubimac ostavljen na stražnjem sjedalu, i Safe Exit Assist koji upozorava ako su vozila ili biciklisti u blizini prilazeći straga kad se otvaraju vrata.

Sve detalje o novom C-HR-u, možete naći na posebno dizajniranoj stranici https://www.toyota.ba/new-cars/new-toyota-c-hr.

Zimske gume na poklon

Toyota BH je za prvih 50 kupaca uz odabrani (dostupni) paket opreme, obezbjedila zimske gume kao dio standardne opreme. Toyota posvećuje veliku pažnju svojim kupcima. I novi C-HR posjeduje desetogodišnju garanciju u sklopu Toyota Relax programa produžene garancije. Toyota Relax aktivira se redovnim održavanje, a pokriće programom traje jedan servisni interval, kako je propisao proizvođač za vaše vozilo – obično 12 mjeseci ili 15.000 km, šta prije nastupi.

Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se u slučaju prodaje vozila ono prenosi na novog vlasnika.