Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, sve bajno.. U koje godisnje doba je vrsen test, koliko persona je u vozilu, ima li prtljaga mozda, zastoji od par sati po Autobahnu,granici, klima, grijanje,dostupnost punionica i po kojoj cijeni Kwh, itd itd.. Slabo ide prodaja pa malo da pobude mastu buducim pacenicima.. Neka hvala.
a gdje im je tesla?
kod ovih autića na baterije , je najvažnije da se mogu brzo "natočiti" , pa makar imali domet od 300-tinjak kilometara , ali ako moram čekati i čekati i čekati, to sve lagano gubi smisao, pogotovo zamislite npr.špica turističke sezone .....
Struja je za grada.
Za grad najbolja. Na duge staze nažalost NE.
Joj kad se krenu rijesavati ovih auta... ako je sudeci po telefonu to je onda 3-4 godone. Bit ce jao kako je dobar audi e tron gt samo 18 0000 KM
18000*
Ali sa pola dometa. Ali i to tržište će se ustabiliti. Već sada postoje natrium-ionske baterije koje dugo traju, jeftinije su, podnose minus ali imaju kraći donet. To će biti zamjena za standardne baterije.
Lijepi dizel i benzin
a dje si ovo Balkanac,vozic i ti isto brzo neki polovnjak sa zapada,cuj lijep dizel i benzin:)
Sinbad43, kako je zivot u Svedskoj? Jeli dobro? Ljubi te ramo xoxo, nedam ja svoje licemjerne ljude
Pretpostavljam da Teslu nisu testirali radi IONIQ punjaca, isla bi sigurno oko 900km
Pretpostavka je majka za*eba...
Testirali su i teslu ali im se zapalila i izgorila na 258 kilometru, tako da nisu zavrsili test.