Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čelične felge, ručni mjenjač, nema grijanja sjedišta, stakla sa 0% zatamnjenja i hoće 60 hiljada maraka za ovo? Haj makar je narod skontao ovu prevaru pa im prodaja značajno pada. Za manje para možeš uzet Hyundai Tucson osnovna oprema ili Suzuki Vitaru full opremu. To su svemirski brodovi za ovog golfa
Kako da nisu hahah
Suzuki Vitara najpametnija kupovina po meni, da imam one pare odmah bih ga kupio, manje od 40 milja a top auto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda se pitaju što Kinezi preuzimaju tržište. Za cijenu ovog najobičnijeg golfa kupiš Kineski SUV sa kompletnom opremom. Razlika u vožnji u ovoj osnovnoj kanti i SUV sa svim udobnostima i tehnologijom se ne može ni mjeriti.
Dzaba sve narod voli VW
Džaba i kako god okreneš opet će biti najprodavaniji auto !
Jel dođu zicevi? Ako ne dođu u tu cijenu, ja ga neću eto nek znate!
E tačno trebaju propasti. Kopaju sami sebi grob, pa nije golf passat. Zato golfa osmice gotovo da i nema na cesti.. Za 20.000 EUR kupiš Suzuki vitaru automatik hibrid, sa kompletnom opremom. Pametnom dosta.
Neosporno je da je dobar, lep, moćan auto, ali biću srećan ako uspem da ga rentiram u nekoj mms rent a car agenciji. Za većinu džepova na Balkanu je nedostižan.
28 kika, a ako želiš da ti auto bude 'auto', moraš kupiti opreme još za 10, tako da budeš malo manje od 40 hiljada eura. Ludilo mozga.
28.330 eura das a od 0 do 100 km/h za 9,9 sekundi
Samo da mi je vidjeti face likova koji kupuju golfa u 2024... Ili opcenito kad traze neko auto pa to bude golf 2 3 4 5 6 7... Pored Japanaca oni uzimaju golfa, a ko je provozao vise auta u zivotu, vidi da golf nema dusu, neke emocije, samim tim kao auto je dosadan. Dizajn svake generacije 0.
Cekam ja njega za jedno 10 godina pa cu ga uzet za 5000e
Ako ne želiš radio sa kasetama i izabereš CD-Paket, 4990 Euro više?
Najveca je pljacka na dodatnoj opremi, uzme ti jos 15.000 eura za isti auto
Sto si ga prodavao, prodavao si. Puno bolje opcije su toyota corolla, peugeot 308, kia ceed, itd, itd.
Predobar
Najnoviji osnovni model dolazi sa snažnijim 1,5-litarskim TSI motorom, koji razvija 116 KS, a koji je zamijenio 1,0-litarski TSI s 90 KS. What the....?! Ahahaahahah
VW Golf Cinquecento :D
Tačke :)
plasticna kanta