Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog bi rado posjedovao.
Sve isto.
Ne košta ispod 40.000 maraka a ima doboše nazad, znači mršš ba....
extreme edition, a 1.5 motor...
na prve 4 slike je 2WD verzija, što se vidi po odsustvu napisa 4WD sa strana, kao i sa automatskim mjenjačem, a koji dolazi samo uz najjači benzinac sa prednjim pogonom
Ovo realno dobro izgleda
Suplja kanta od vozila .uvjek je cjena govorila o kakvom se kvalitetu radi.
joj papaka sto brisu komentare :)
Dobar ko da nije Dacia
I dalje se primjeti jeftini materijal,a ona nece biti ni malo jeftina
Ee kad Dacia pocinje praviti Extreme Limited Edition... Jedina prednost je sto imaju dugmice za klimu, da se ne mora i to preko infotainmenta podesavati
extreme limited smece
Pa kaže pametnjaković kako "bošnjo" više voli bmw, audi, merc 2008 nego novu daciu za iste pare. Jok eto, daciu cu vise voljeti. Nemam nista protiv ni da ne ko uzme daciu, al poštedi vrijeđanja one koji ipak nebi.
*neko
Jel i dalje ima samo 3 zvjezdice na chrash testu?
Otpad.Bukvalno!
Ima li iko pametan u ovoj zemlji da pokrene,izmisli bosansku marku automobila!!Naravno ne,lakše je trovati narod nacionalizmom!!
Dacia je pod vlasnistvom Renaulta
Kraš test 1.01 bodova
kako je prosla tvoja dvojka iz 1987