Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hongi je dugo godina jedino sluzbeno auto visokih duznosniska kineske KP kao i predsjednika i njegove svite.... I dugo vremena je samo radio vozila za vladu Kine.... Kinezi su pokupili svu tehnologiju i znanje i sad im samo ostaje da porade na kvaliteti - pokrali su sve zivo od znanja sto znanim sto neznanim kanalima.... Ono sto se ne moze ukrast ni od koga jest dizajn i smisao za funkcionalnost i ljepotu. Tu su ostali tupi.
Tuning Trabant iz Buća potoka.
Jeftina kopija rols rojsa...ko da za ovaj auto 100 hiljada eura je budala
Toliko je ružan da je ustvari kul.
Rolls-Royce kopija
Doslovno rollce royce kopiran, od felge do steke za vrata
Ni vlasnik Hongqi-ja ne vozi Hongqi-ja
Da meni neko pokloni ovaj auto ja bih ga odmah tuzio!
Ćuj "inspirisan" Rols Rolsom, nije inspirisan nego je obična kopija kao i sve što kinezi naprave. Zadnji dio Rols Rolsa a prednji Trabanta. Da nije smiješno bilo bi žalosno..
Sve eksperti iz autoindustrije
kina sve kopija Ovo RR sa farovima od trabanta
Kinezi znaju uciti na pamet i krasti,ovo je uvreda za autoindustriju.
Bole oci
Vidi se da je Made in China
Koja bi budala platila 80 do 150 hiljada eura za kineski auto ?
kinezi uspjeli ukrstit trabanta i rols rojsa
Ofiran do bola