Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zaključak po komentarima je taj,da Bosanski homosapiens još nije zreo za Automobil več su za njega zaprežna kola plafon.Počevši od cesti pa do servisiranja vozila i vožnji 90% “šofera”. Ali je bošnjo najpametniji u svemu tako i kod Auta!!!! A pretežno znanje je iz čula rekla!!!!!!! I da se naravno i u kvalitet izrade vozila razumije....... Tako da maloumni ili playstation balavci koji i bicikl neznaju voziti,komentarišu i “lajkuju”
Gledao sam dokumentarac o razvoju ovog sportskog automobila. Sef N odjela je bivsi sef BMW M odjela i uradio je ozbiljan posao sa ovim automobilom. Sportski novinari i profi. vozaci kazu da je auto TOP. Sigurno da je tome doprinijelo i vec dugogodisnje ucestvoanje Hyundai relly team u WRC. Kako god, auto vrijedan svake paznje.
Joj LED-ova naprijed, kao da se u Kini pravi, bas ofirno ruzna...
,... i samo od 40.000 € pa na više ☺
Haman pa ko golf 7....
@nelacahib Samo boljeg kvaliteta....
Odostraga kopija Golfa 7, bočna strana Golf 6, ali od koga če kopirati ako ne od primusa GOLFA!!!!!!! Sada če opet stručnjaci minuse pucati i pisati kako su koreanci i francuzi bolji i kvalitetnji🤦‍♂️ Možete pisati šta hočete,ali preko 35 miliona kupaca govore sve!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)