Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zime,dok je pod garancijom!!!!!!
Dok je novo sve je dobro!
Odličan!
Prelijep
Peugeot od 2005.na ovamo ekstra auto,vjerovatno i prije toga.Ko ima neku činjenicu da nije tako nek kaže al samo objektivno.Imaju odlične dizelske motore,benzince doduše malo slabije jer su koristili neko smeće od BMW motora,kvalitet unutrasnji odličan,limarija bez sloro ikakvih probleka sa korozijom.
@J24 trebalo nam je 20 godina da izbacimo primitivizam iz glave u smislu da je samo mercedes, bmw i audi "automobil". Svaki proizvodjac ima dobre i lose modele. Mercedes C klasa 2001-2007 godiste ima uzasan trap koji zahrdja za cas. Peugeot 508 je fantastican od kako je izasao na trziste. Ali nista me ne cudi kad kod nas taxisti koji citav dan provedu u autu ne zele da cuju za automatik jer nemaju pojma sta je to. Primitivni smo drama
Peugeot je uvijek bio simpaticno niskobudzetno auto, jeftine plasticne unutrasnjosti koja se nikad nije mogla porediti sa BMW,Audi (ali zato su i imali znatno nizu cijenu). I dan danas ne mozes na cesti sresti pezoa, a da mu rade sve sijalice, uvijek nesto prerano crkne :)