Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto Federacije BiH br. 1 / Šimić Brothers & Co. - vlasnici katolix.ba - će dobiti prvu preuranjenu inačicu za testiranje po Političkom Sarajevu.
Predavanje magle
sarajevo taxi zoves sto puta i nista
Samo jos struje fali, sitnica.
A stari mu opet otisao u Bosanace Hahahahahahaha
Samo ti dečko guraj svoje projekte, pusti zavidne lijenčine koje nikad u životu ništa korisno nisu napravile, radije svoj porez dam njemu koji zapošljava ljude nego bitangama koje krkaju janjetinu i putuju po utakmicama na račun poreznih obveznika.
Cirkus
Strani mediji bruje da je Rimac pred kolapsom. Prodaje tri puta manje od planiranog.
daj link
Balkan ostaje balkan, čak i kad je u EU.
Ja radije zovem Žuti taxi ipak. Što je sigurno, sigurno je.
hdz prevarant.
Ne moze doci ono cega nema :)
ne možeš ga pozvati mogu misliti kako radi u magli recimo :D
ti ne mozes macku sebi dozvati nemas taj kapacitet ljudi prave cuda ludila i ti se nadjes konentarisati sa dva razreda osnovne skole i knjigama iz treceg