Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno su ugasili su Passata i još neke modele. A vrlo lako bi mogli ugroziti i ove malo premium modele poput Audija A4, BMW 3 i Mercedes C klase. S tim da je ovaj nakačeni tablet užasan.
Agenda će ugroziti sve jer po njoj trebaju samo bogati da žive dostojanstveno, sirotinja NE. Svjetski ekonomski forum je sve rekao.
Auto odlicno, ali cockpit katastrofa.
Cockpit je dokaz uštede materijala i bezidejnosti. Svi su počeli odavno da fušere, a BMW, Audi i Mercedes također. Pogledaj na šta je spao npr. novi BMW serije 5 po ugrađenim materijalima samo u odnosu na G30/ G31 seriju. Samo se furaju neke LED lampice i fensi farovi.
Odlicno auto, nema sta. Samo su neki proizvodjaci pretjerali sa cijenama. Tu posebno mislim na Seat, Skodu i Renault. To nikad nisu bile marke za divlje cijene vec auta koja su bila najbolji omjer ulozenog i dobivenog, posebno se to odnosilo na Skodu. Mislim da je to promasena politika, osim ako neces da kupci idu na blago skuplje, a daleko kvalitetnije varijante.
Pretanko je to za nasu beskorisnu vlast :-)
Za malo bolje opermljen škodiak moras istresti minimalno 40ak milja eura...sve ispod od WVena dobijes 1.5 benzinac, volan, sečiju, kvacilo, digitron i 4gume na zeljeznim fegama...znaci, go'ko novorođence.
Pa bolan ubacite makar u ove izložbene modele podnice. Bože sačuvaj. Na stranu što ste i njih stavili u dodatnu opremu.
Tu je sav bezobrazluk i besmisao danasnje autoindustrije i trgovaca
Ma bjezi ba
Izgleda odlicno..Svaka cast za skodu..
Malo je poskupa al hajde,sigurno ima kvalitet,iako mene odbijaju ovi silni displayi,generalno na svim autima.Kad sam dosao u ameriku imao sam neki stari ford,pa onda buick.Kad sam stekao uslove za novo auto,na test drive upravo su me odbili silni displayi,surfas da nadjes klimu.Kupim zeni kiu spotrage,se sebi benz w140, 12 000$,kod mene je vec 5 god.Ali osjecaj u voznji je nezamnjenjiv
Blago tebi dijasporaš - kod vas u Americi su auta jaka, nema ekoloških kategorija, zabrana osim u Kaliforniji- možete uvesti bilo koje auto 25+ godina staro, djeca vam vozaju od 16. Godine. Sretno u vožnji Merca
@hamzo: Lakse ti je uvoziti auta u BiH nego u SAD, ali zato imaz nevidjen izbor unutar SAD