Nova serija BEV vozila
21
Toyota predstavila električni model bZ4X
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opp—Trziste potpuno el-auta je u nevjerovatnom porastu ,u nekim drzavama vec sad od svih prodanih auta su 75 % ptpuno el-auta ,dok el i hybrid zajedno cine vise od 90% trzista, s tim je narod rekao sta mu je najbolja kombinacija.Mi sad mozemo prihvatiti to desetogodisnje iskustvo ili mozemo i dalje izmisljati toplu vodu…Mirai i hydrogen je posebna prica (vise je Rimac prodao bolida nego Toyota Mirai-a)
Opp Valjda se velicina mjeri u vrijednosti kompanije , a to izgleda ovako: Tesla 1000 miliardi , Toyota 200 miliardi, VW 98 miliardi . Sto se tice hibridni vozila, ona nemaju buducnost (pogledaj izjave i planove vodecih kompanija o prestanku proizvodnje auta na fosilni ogon)
Ja se samo pitam, zasto prave ova elektricna vouila ovako ruzna?🙈
Zasto svako elektricno auto mora imati dizajn kao da je izaslo iz blade runnera? Pa valjda je Tesla pokazao da je najbolje rjesenje normalan dizajn.
Samo ne znam ko izmišlja ove nazive?
ovakvi displeji su legalni dok gledanje u telefon nije(oboje strogo zabraniti).. Sve firme koje prave auta stave ovakav displej jarane zbunjola totalna. Ti se hebes da klimu ili grijanje upalis 15 sekundi ne pazis i desi se belaj. A na starijim autima fino okreneš desno grije ti auto, lijevo okreneš hladi ti. Super je inovacija samo da se iskoristi da bude korisna i tokom voznje...
A sve zato što je dosta, dosta jeftinije za proizvođača. Samo najluksuznija auta još imaju dugmad.
A: Koje si auto kupio? B: bZ4X A: Šta ti je to bgt?