Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu odmah ugasiti i brend Fiat, ja na putevima ne viđam nikakav drugi model.
Tipo
ko je ikad bio u Italiji i poznaje kakve su im ulice zna da je ovo spas za njih od parkinga pa nadalje...
@theMolo Počeli su i oni masovno neke čudne i poružne male kineze vozat. Italijani majstori za estetiku uvijek bili, ali valjda neki novi trendovi se nameću
Japanska auta najbolja auta! Toyota, zakon! Ali naši Balkanjezeri samo vide VW, Audi, BWW... koji se kvare na svakom koraku i požderaše im budžet... Što neko ovdje reče: proširite malo vidike, izađite iz kutije...
Toyota, poznata samo po kvalitetnoj mehanici i pouzdanosti. Njihovi džipovi jesu dobri za UN-ov vozni park u afričkim zemljama i kao radna vozila malo imućnijih beduina u pustinji. Evropski vozač gleda udobnost, kvalitet interijera, sisteme za podršku vozaču, sigurnost u gradskoj vožnji i autoputu, praktičnosti, dizajn... a tu Toyota nikad nije ni dostigla Nijemce.
Izvini druže da su milion puta pouzdaniji od njemaca ali kad uđeš unutra jeftina plastika sve krcka puca toliko ružan cockpit da te je stid sta si kupio
Kakvi debili prvo ford pa fiat.
kao kad ulazis u javnu kucu milo ti kad udjes al te sramota kad iz njega izlazis :)
Još nisam vidjela da nako normalno vozi u ovom autu
Lakrdija
Imao sam sam ga, 2020. godište, kupio novog. Amoretizeri otišli za 2 mjeseca, nakon 2 godine zadnje kočnice nisu mogle da prođu tehnički, zagađenje bilo 10 puta veće od normalnog. Displej počeo da brlja. Automatski mjenjač DuaLogic trza na svakoj promjeni brzine. 1.2 motor trošio 7 litara. Sreća pa sam za 2 godine samo izgubio 1000 eura na cijeni kad sam ga prodao. KANTA KANTA KANTA. 25 godina star Yaris je bolji od novog Fiće.
@eeeheeheee Otac ti je seljački lažov što te takvog napravio a pri tome si još i glup jer Fićo ne postoji sa 1.9 motorom a tehnički se radi toku mjeseca kojem ističe rok od 24 mjeseca od dana prve registracije vozila, tj. nakon 2 godine glupane raspali nepismeni, nisi u životu parkirao kraj novog vozila a ne imao ga.
I Golf se trebao prestati proizvoditi.. Do Golfa 7 i nekako. Ovo danas ruglo, sva auta lice jedno na drugo. Golf 8 i novi BMW 7 odron od dizajna, narocito lice tj. Prednji dio auta.
Precjenjen auto definitivno
ko još vozi ovu dvokolicu
Dpbar auto za ostavit utisak, naročito za bremdoramje i za firme. Ok možeš kupiti boljeg Yarisa za te pare, ali Yarisa nece niko promjetiti na ulici, a za fićom se okrene svako
Skula
`Fiat je oduvijek bio marka s velikim iskustvom u razvoju malih automobila, te trenutno jedinu nadu polaže u uspjeh nove Pande koja će biti predstavljena početkom jula, ali će u prodaju ići tek krajem godine.` A di ce se proizvoditi nova Panda, zna li se sta?
U Kragujevcu završavaju pripremu fabrike za početak proizvodnje jednog manjeg modela ali kriju koji će to biti. Pričalo se o Pandi ali izgleda da će to biti Citroen.
Fiat grohno davnih dana