Imao sam sam ga, 2020. godište, kupio novog. Amoretizeri otišli za 2 mjeseca, nakon 2 godine zadnje kočnice nisu mogle da prođu tehnički, zagađenje bilo 10 puta veće od normalnog. Displej počeo da brlja. Automatski mjenjač DuaLogic trza na svakoj promjeni brzine. 1.2 motor trošio 7 litara. Sreća pa sam za 2 godine samo izgubio 1000 eura na cijeni kad sam ga prodao. KANTA KANTA KANTA. 25 godina star Yaris je bolji od novog Fiće.
ne vozim fiata al ti si obični seljački lažljivi trol. auto 2 godine staro ne ide na kontrolu. zadnje kočnice se gotovo ne troše kod tako laganog auta. nabaco si svega i svačega. znaš li ti da su fiat motori 1.9 jtd nabolji na svijetu i da su ih koristile gotove sve marke automobila pod svojom inačicom.
@eeeheeheee Otac ti je seljački lažov što te takvog napravio a pri tome si još i glup jer Fićo ne postoji sa 1.9 motorom a tehnički se radi toku mjeseca kojem ističe rok od 24 mjeseca od dana prve registracije vozila, tj. nakon 2 godine glupane raspali nepismeni, nisi u životu parkirao kraj novog vozila a ne imao ga.
Prikaži sve komentare (34)