Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, da su na vodik bar krenuli pa hajde ali struja djelimicno buducnost ima po gradu ko romobil, a ovi se spremaju ko da su zlato otkrili
talenat moj i vodik. ti kao da si bio odsutan sa planete 12 god, kakav ba vodik.
Hoce nazor pa ce im takva biti i buducnost.
U drugu ruku ovo je cist dokaz zasto najvece ekonomije propadaju realno, selis proizvodnju u neke tamo zkljmnj drzave jer je kao jeftinije, ali zato kvaliteta uzas. Sve ono sto se postiglo na kvaliteti od industrijske revolucije, ovi unistavaju jer kao spasavaju zemlju, a to sto moraju napraviti najmanje duplo automobila ili bilo koji drugih prozivoda je kao uredu za planetu zemlju.
Ovo je ja mislim fabrika Seata, jer je Seat bila Španska firma kad je VW kupio
presmjesno je kako unistavaju evropsku indrustriju misleci (cak i svjesno) da spasavaju planetu.
misliš smiješno? prenepismen, može li se tako kazati?
Ej živote, pokvareni džojstiku