Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizajnom ispred svog vremena, naročito model GSI sa digitalnim brzinomjerom, sjajnim ubrzanjem i prekrasnim serijskim spojlerima, nije ostavljao ravnodušnim ni vlasnike VW Corrada i golf GTI.
Idu dva kadeta, suza suzu goni
jos samo da je trula visnja
U BiH još živi mit da opel ima lošu limariju.Stao između dva modela nastala u par ljeta 80tih. Kadet C star 50 tak i više sa kardanom, oko 40 konja ne poderiv, udoban, trajan. Da je danas kupit tako auto.
Opel rekord i opel monza
jaje,suza,kockica ,auta djetinstva i citanje oglasa da li je koji izasao.Sjecam se golfa 3 kad je bio 10.000km
dobar si ja se sjecam golfa keca novog
Opel je sebi iskopao grob s ovom modelom. Rijetko koje auto iz zapadne Evrope je bilo ovako nekvalitetno. Prosto nevjerovatno.
Auto koje se palilo na guranje...
truhlu je prodavali.
a zašto suza? ozbiljno pitam
Zbog aerodinamickih rjesenja karoserije.
Neko kaze suza, neko kisna kap, radi izgleda.
Ja sa ovim autom smotam u brdu desno, kad puce nesto, reko sta bi. I nece dalje da krene, spustim ga u rikverc i po gasu, al nece ni napred ni nazad. Tad sam naucio sta je kineticki, i nije mi ga rahmetli babo vise nikad dao, kaze unistices ga skroz hahaaha
Trkaju se dva kadeta suza suzu goni.
kažu kad je dobra tisina možeš ga čuti kako truhne inače prvo mi auto bio
Eh kad se sjetim,limarija losa,jako jednostavan iznutra ali nikad me nije ostavio na putu.Bio je udobniji od dvojke,potrosnja podnosljiva ali to su bila vremena uzivanja.zaista me ove slike vrate 18 godina u nazad.kad sam dosao u ameriku zijanio sam se kad sam vidio suzu,proizvodio je gm kao pontiac grand prix ili tako nesto
Ti si tad patio drug. To je auto sirotinje. Jedva se palio