Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli nema ni uticnice samo wirelless to je vec furka, parkiras i auto ti se puni, skine ti sa mobitela novac, nevidis nista :D :D :D
Kako će ti skinut sa baterije novac?
Ne razumijem se u ovo, ali mi djeluje da je loše prevedeno.
sta treba komentarisati kod nas se jos voze cat 2 3 i stariji kao sto vec receno kad bi mi vozili na struju, vozili bi na ugalj jer tako dobijamo struju prvo to trebamo promjeniti pa onda vozila, kasnimo mi 20-30godina jos uvijek
Kasnimo malo sutra..Sve vise vidim hibrida i elektricnih i kod nas.. Danas na semaforu sa svojim autom koje je 2017 godiste,jedno samo starije auto,neka octavia taxi.. pored mene 2 Hyundai Tucsona nova novcata,elektricni Porsche Taycan.. Vidjet ces kad Bingo pocne kupovati elektricne aute,kamione za lokalnu distribuciju, Coca Cola,Violeta i ostale firme.Imam osjecaj da nam je srednja klasa malo ojacala.
vidjeh za par dana u sarajevu 3 taxija na struju, 2 vw id4 i teslu 3. Taxista u sarajevu vozi na struju = game over. kad vidi koliko je jednostavno i koliko manje 'gorivo' košta dešavaće se stvari.
Imali koga u komentarima,kada je u pitanju nauka, tehnologija, znanje privreda? Haloo?
Sad ce SDA Green Energy haha