Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene sprječava što sam kokuz, a i dvojka još dobro ide na lož ulje.
Placena reklama Tesle? ima mnogo el auta na trzistu
Ekspanziju sprečavaju prosječne plate od 600 eura. Ova auta su dizajnirana i puštena u proizvodnju sa ciljem da ih prosječan građanin može kupiti na leasing i pri tome normalno živjeti. U BiH se smatraš da si dobrostojeći ako vozaš auto 2015 godište. Leasing i novo auto je misaona imenica ogromnoj većini
Ova EV mogu kupiti samo teški lovatori ili teške budale. Zamjena baterije 10-20 k eura. Pa to i britanci prestaju kupovati.
6498- samo budsle pricaju o necem ,o cemu nemaju pojma …..
Agregat u gepek pa punit gdje stane
Model S na relaciji Salzburg - Amsterdam - Salzburg, dva punjenja po 20 min na superchargeru, ukupan trosak 23,86EUR... moze li sus to?
Javi nam se kad budeš mijenjao baterije. Poyy
poserem se na teslu , auto bez zvuka kao da i ne vozis
Nije Tesla za naših cesta nikako. U Americi pa i u EU su ceste ravne, nema rupa, tri miliona okuka, brda i slicno . Da ne govorim o ovim realnim stvarima haha
Tesla-hahaha
Teslu u Americi ne moze prosjecna osoba kupiti...a kamoli kod nas.
Drazi mi je Fico od tesle. Nego... ekspanzija tesle .. hm...kome to treba? Samo sto je američko? Iks modela i marki električnih duplo jeftinijih.
Nizak životni standard sprečava uvoz! 😂🤣😂🤣😂🤣
a đe da ga uštekam kad živin na Ap u Sarajevu, jedva parking ikakav nađem
ima prodajni salon u naselju Miljacka. trenutno imaju u salonu 3 komada. ima se kupit ko hoce i ko ima para 😁
Nemamo punjaca ko po Evropi, a nemamo ni para.
Sta li sprjecava ekspanziju? Hmm....