Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ista ljepse od ovakvih pozitivnih vijesti?!
Bravo momci!!
Svaka cast!!
a dali dizel agregat napaja ovu pumpu ?
Ponosan sam!!!
Lijepo , ali ko stoji iza ove Firme? Biznismeni ?
Ne vozim igračke. Djeci kad se u autićima isprazne baterije, ja uzmem nove.
vrijeme je da izadjes iz tehnoloskog kamenog doba
Znas, postoje i baterije koje mozes puniti. ;)
Svaka čast na hrabrosti i trebamo svi podržati ovu pozitivnu ideju. Moon već dugo radi dobar posao u tom smislu. Ako neko treba mobilni punjač za e auto jačine do 22kw neka se javi :D
Svaka čast, ovo je nevjerovatno dobra stvar. Čestitke ovim mladim vrijednim ljudima. Kako je lijepo vidjeti Made in Bosnia and Herzegovina
bravo djeco
Slika 13 ,kako su te komponente povezane.kako to sve izgleda nece se bas proslavit sa izvozom, Elektronicari i elektricari ce znati o cemu pricam.
Fino što je naše ali AC punjač nije ništa posebno. Kada izbacite DC reći ću SVAKA ČAST!
ma daj kako to
svaka čast! sretno
De za cwaju
Sa cvajom možeš duplo više preći na struju nego sa benzinom
MASHALLAH
Respekt! Dajte vise ovakvih vijesti a malo manje o tome koliko je dobio Dzeko za prelaz u neki tim, sta je izjavio Zlatan Ibrahimovic o religiji, šta čita Novak Djokovic i koju kuču prodaje ili kupuje Zdravko Čolić.
Ili šta Izrael i Iran rade
zato Dodik i hoće da se odcijephi...sad dronovi sad baterije i punjači...