Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni jednog normalnog vozača BMW-a u Bosni,al ozbiljno,nije nikakav hejt
@J24 ne znam ni jednog vozača francuza u Bosni koji nema kompleks što ne vozi BMW
ovo se zove: nemamo nove tehnologije još, prodaji dizele i benzince kako god možeš, što više, tesla pravi fajront još malo.
@ibanez ja je prvi nikad ne bih kupio taman da je 100 puta bolja od BMW-a
ja bih vrlo rado, nema zajebancije sa gorivom, servisi minimalni, nema: rezervoar, pumpu, auspuh, hladnjak, intercooler, mjenjač, kamaru metala koji se vrti na sve strane, 5x manje troši kočnice a 'gorivo' je 15% cijene benzina /100 km. a brža od M3/M4.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozim i volim BMW, al trkaci karavani su definitivno Audijev teren. Da ce sad G80 karavan iz prve parirat RS4 B9, hoce al u ku rcu
Slika govori 1000 rijeci ali u ovom slucaju slika ne govori ni rijec.
@Alimali Unutrašnjost mi se pravo sviđa... :)