Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
misljenja sam da nijemci konacno trebaju okupiti jednu ad najstarijih fabrika opel je adam brate
samo znam onu staru cigansku kad kazu opel me nikad na putu nije ostavio,nekad samo nece da upali ispred kuce ;D
Sve je to zbog Trampa !!!
Vozo Opel Calibru 16V na 200 000 pocela mijesati ulje i vodu, vozao BMW E60 benzin presao duplo vise nikad ni svijece nisam mu promijenuo, kaze nema razlike u kvalitetu, za sasiju i ostalu itradu da ne pricam!!
samo da dodam za ove ljubomorne da trenutno vozam F10 a uskoro aBd i G30 znaci jednom BMW uvijek BMW..ljubomorne duse neka ga p..
ti poredis auto calibru koja je 1995 godiste i bmw 5 serija e60 koja je od 2005 pa nadalje!? koji si ti bolid...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opel nikad nije bilo kvalitetno auto, vrijeme doslo za promjenu.
Stari Opeli iz 1960ih i 70ih, Kadetti, Rekordi, Askone trajali su vječno - ali onda su im u 1980im dali direktora čiji je glavni zadatak bio ušteda na svemu. I uštedio najviše na kvalitetu
Ako ovi preuzmu Opel, i ono malo kvalitetnog sto ima francuzi ce s...at!!!
Vozim samo Citroene od 1979, i mijenjam auto svakih cca 10 godina jer se u međuvremenu ništa sem potrošnih sitnica ne mora mijenjati. A za razliku od onih što voze Golfove i slična sr.nja - imam sačuvane bubrege
Ma kakav tvoj citroen! I citroen 2017 godiste je kanta kao i neki iz 2003. U evropi ko god ima finansijsku mogucnost da si priusti dobar auto uzima njemacki auto.. citroen se znalo uvijek ko vozi.... i kazem i iz iskustva jer sam promijenio ni sam neznam koliko auta.. a imao sam priliku da vozim ovaj C5 novi citroen.. ok novo auto nemozes da kazes da je da je bezveze ali to je extra klasa taj C5 u citroen. A uzmi golf 6 i kvalitetniji i bolji 1000 puta( znam jer sam imao golf 6) neuporedivo!!!
A i nije neka sreca taj Ofel..mozda ce ih sad krenuti
Reče KoS1 sa zahrđalim Pežovom na servisu.