Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjećalo se kako gotovo okomito staklo koči nizbrdo. Mi smo to zvali zračne kočnice.
Moj dobar jaran iz mostara, kupio nov 1992, garažirao ga kod prijatelja u makarskoj tokom rata, on otisao u london kao izbjeglica, uspije ga prenaciti za UK sa tablicama sa ljiljanima. Poslije mjesec dana proda ga za 2 nova golfa, ljudi ga gonjali po londonu, sicevi bili u najlonu.
Kada poredis america aura iz tog doba i ove evropske lime je s 30+ hp, muslim nema smisla. Amish jedan challenger, mustang, cutlass, barracuda, mustang itd.
podsjetio me je na mog rahmetli druga Samida Mujaka zvanog Lija.....vozio je bijelog GTL...auspuh mu je bio nazad nije sa strane..
Nikad ga nisam volio.Vise sam ljubitelj Fice ili Bube od auta tog doba.Moj djed imao u to doba Peugeot 404 koji je bio limuzina za ovo
Ovo je bilo jedno do najudobnijih auta koji su postojali u to vrijeme.S njim Isao po makdamu ili po cesti isto je bilo
Moj stari ono je zvao ženski menjač, jer su žene volile baratat s njim, podsjecao ih na nesto
Mozda mu je smetalo sto nije mogao sjesti kao na "muski" mjenjac.
onaj ko ga je vozio...mjenjajuci brzine...savladao je osnove karatea...
Naučijo se voziti na 4
I kako je bilo preći na klasični mjenjač na podu?
Trebo si učiti pravopis