Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mate iz Livna. Jel` iko od ovih sto vjeruju u projetke hrvatskog Elona Muska, imao priliku da cita zavrsne racune njegove firme koja zaposljava 2.500 inzinjera, ne one firme koja se babi turizmom u Livnu i divljim konjima. Profit je vrlo vazan u kapitalizmu, a ocito da su ovdje svi navijaci kapitalizma, zar ne?
mate svaka cast ali da ce bit brzi od F1 hoce al u k. nije samo stvar brzine na pravcu tu F1 i ne briljira
balkanski elon musk
Mate ko i stari mu, suplje baca. F1 bolidi i nisu najbrzi na ravnoj stazi, nisu ni optimizovani za to. Ali u okukama, nema im ravnog vozila. Cak ako Mate takvo sta i napravi, sto je naucna fantastika ali eto dajmo mu priliku, sutra bi mu se odmah na vratima pojavili Toto ili Horner i sve to kupili ma koliko god kostalo.
Koliko on krugova moze proc prije nego se mora punit sat vremena? Rimac radi na bateriji a ne na autu
Dabar
Jest, evo i ja radim na operativnom sistemu koji ce pokoriti i Windows i Mac i Android
Ako spomenes Anroid onda trebas spomenuti i iOS.