Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda moze zvucati kao zavist, ali ovaj lik samo radi na predstavljanju novih ideja, a da niti jednu prethodnu, nije doveo do isplativosti. Mate hoce da bude ko` Musk, ali kapaciteta kao sto je Mate, ima ih u Kini najmanje milion, ali oni nemaju pristupne EU fondove i HDZ kao sponzore.
Nije da moze zvucati nego jeste zavist, gdje si izvukao statistike/dokaze koje kazu da nije doveo do isplativosti. Dovoljno je kliknuti na taj tvoj nick, otvoriti listu tvojih komentara, i vidjeti svu tu tvoju "objektivnost" na djelu.
da nije policija zapljena imovine placanje poreza i to? :D
Rimac bi trebao napravit auto za siroke narodne mase, da se probije hr industrija u svijetu. Ne znam kako to ne uvidja.
bolje je napravit 1kom od nekolčiko miljona nego 1000 od 20 30 hiljada.... :D
to je daleko teze uraditi maloj kompaniji poput njegove
Ma gluposti, bolje da razvijaju nesto sto je obicnom gradaninu korisno, naprave 50 auta i to je to.
Nije to to. Zbog svojih inovacija i rješenja kod El motora i invertera su glavni dobavljači mnogim firmama, Kia, Hyundai, Porsche, Pininfarina, Ashton Martin, a nova fabrika koja se uskoro otvara radit će gotovo isključivo za BMW. I ovde ne govorimo o šivanju kožica za rucicu mjenjača ili presvlaka nego ozbiljnim stvarima.