Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako moze bit elektoricno auto eko kad je centrala Na ugalj plin I sta vec a proizvodnja lithium ionskih baterija jedan od najprljavijih poslova gdje djeca kopaju po africi te materijale?
Pokazali su se dobrima. Steta sto nam drzava ne daje subvencije za iste :)
Gledam jučer "sajam", ustvari prolazim Vilsonovim šetalištem koje je zakrčeno automobilima svake vrste, električnim, oltajmerima.... onaj koje odobrio ovu lokaciju, treba da odgovara, oduzima se djeci prostor za igru, za vožnju bicikla, za šetnju. Ovo je primitivizam najvišeg oblika.
Ovo sajam? Jos ja budala danas otisao...
350Z je babaroga :) lijep primjerak...
ja sajma nigdje veze. pogledajte samo kako izgleda sajam u Beogradu ili Zagrebu
Lijepo, samo treba veca medijska kampanja
Ja vozim električni auto već 8 godina. Mogu vam reći da nema bolje vožnje. Bez buke, sa ogromnom snagom u pokretu, bez šaltanja brzina (ne mislim na automatic) itd. U momentu se preko 80 posto baterije da reciklirati. Na 1000 km, uštedim preko 100 eura, bez ostalih povlastica. Za one što nemaju veze o elektromotoru. Taj motor je najmanje 4x efikasniji od bilo kojeg dizelaša.
Bez buke ? Ja koliko znam i el auti imaju gume tako da je to prvo sto se cuje, onda strujanje zraka pored A stuba, i na kraju stvari i plastika u enterijeru. Zvuk motora koliko toliko umanjuje iritantnu buku gore navedenog. Porsche Taycan je izuzetak, jer ima futuristicki sound actuator i to mi je super.
Navika na buku motora je čudo. Još kada se marketingom i inžinjerstvom ukrasi, rekao bi da nema ljepšeg zvuka na planeti. Naročito na balkanu gdje je auto status simbol br. 1. Da objasnim, Prije se vozilo lokomotivom na ugalj 60 km/h bučno i smrdljivo. I to je bilo mnogima vrh inžinjerstva. Danas putujemo komforno brzim vozovima brže od 300 km/h i razgovaramo kao kod kuće. Zamisli gradski saobraćaj bez zvuka motora. drrrn drrrn drrn nije nikome potrebno
A za sta su najlon kese?
svi došli na svojim točkovima
Zna li neko kad ce slijedeci sajam knjiga?
Uglavnom budu dva sajma knjiga u Skenderiji, jedan u Aprilu, a drugi u Oktobru ili Decembru
Poslije sajma meda
350z ❤️