Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvodili Golfove, Kadete, Citroene, Tamove itd. sada proizvodimo Lopove, Nacionaliste , Seljacine, Nepismene itd.
hoce nacionaliste, hoce kaze vjeru , kao da prije nisi mogao biti vjernik , ali nisi mogao krasti preko vjere ....eto sad maline, paradajz ....umjesto golfa, aviona iz Sokola
Tada smo bili robovi u Srboslaviji. Sada smo slobodni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi danas političari ne mogu okrečiti i pokositi travu oko onoga što je Titina država napravila, naravno mislim na fabrike i svu ostalu infrastrukturu :D
Ovaj podatak na kraju. Prosjecnom Yugoslovenu je trebalo 96 plata da kupi “narodno auto”. Svabo je garant mogao sa 24 prosjecne da kupi svapsku verziju (bolju) tog golfa. Eto, to je Yuga bila u odnosu na naprednu Europu. Nemojmo se lagati.
vecina golfofa isla za beograd
Veličanstveni Golf II ....
Haj Bake sredi da proizvodimo Golf 8 kad si ljudina
Nooorooood znooooooo!
Jugoslavija je bila država, ovo dana prčija trojice poglavica. Fenomen u ljudskoj psihi je poržavati SDA HDZ i SNSD zaista neviđeni fenomen narodnog suicida.
Golf 2 je klasik, isto kao sto je Iphone 5 u Apple kolekciji. Unikat. Jednostavno.
Lijepo se sjetiti al danas mi nemamo ni blizu ni industriju ni ekonomiju koja bi se mogla porediti sa tim danima...
Nikada ni jedno gradsko dijete iz bivše Jugoslavije, nije reklo da je Juga bila loša. Samo je loša djeci seljaka iz vukojebina koji su morali orat, kopat, ustajat po mraku, i pri tome su imali probleme sa divljacima druge nacionalnosti u svom selu, naravno da oni mrze Jugu, a danas vole ovo jer im je puno bolje. Mi, sa asfalta, sada gledamo takve kako nam prljaju zrak, ulice, fasade..(hipotetički).
Samo ultra poremecen um može reci da je danas ova banana država, zadnja rupa na sviralu, leglo kriminala, korupcije, nepotizma i lopovluka, bolje mjesto za zivjeti od Jugoslavije. Moras biti dobro bolestan da bi to tvrdio, i spominjati Bingo, stranacki lanac prodavnica preko kojeg se muze sirotinja, kao nešto dobro.
A onda Kirba kaze da smo najnaprednija ekonomija u ovom dijelu evrope, vjerovatno misleci na krug njegovih firmi koje uvijek dobijaju tendere.
Ništa drugo mi nismo ni bili u smrdoslaviji nego irgeti sa najviše fabrika
Zašto prvi Golf nije bio zelene boje ?
Da bogdo nije planeta bi bila čistija i mnogi poginuli bi bili živi!!
Jugoslavija bila i više je nikad neće biti!!Imali smo i u YU ljude kao Dodik,Čović,Bakir,Nikšić....korupciju,kriminal,nepotizam....samo što se o tome nije smjelo pisati i nije narod ništa o tome mogao znati,odmah te je bilo na Goli otok!!Nismo mogli o tome govoriti u medijima i raspravljati!!Danas se može o svim ovim temama pisat,bez straha od Golog ili verbalnog delikta?Zašto se u Sarajevu može najslobodnije pisati o svemu,jer jedino Bakir nije bio komunista!?
@MarasH02 Zna se kako su i gdje su takvi završavali. Ne laprdaj.
@KurvadMirić Neki i jesu, ali je uslov bio da budu mirni i da se živi ne čuju kad je u pitanju bilo širenje nacionalizma i sl. i tako je i bilo dok nisu sebi napravili teren da rade šta hoće. Ništa nije preuzeto. Preuzeta je samo građanska odgovornost, penzioni sistem na bazi solidarnosti, razni nameti - radnik je pretvoren u roba, sudstvo i policija su privatizovani, a i obrazovanje je razyebano. Nemoj se zavaravati da je ovaj sistem mnogo bolji. Imaš vise sloboda, ali manje prava.
Dosli do golfa trice? proizvodila se u jugoslaviji i jetta i buba pa i opel!? e pa zamislite sad jebeni zadojenici nacionalizmom, da se to proizvodi i danas? idite velicajte radovana, busaldzice, bakirice, kordice, prlice, covice, milorade i ostalu gamad