Prodaja i briga o kupcu
0

Škoda BH pobjednik takmičenja Škoda Power Play

Klix.ba
Proteklog vikenda je ekipa Škoda BH zajedno sa svojim partnerima prisustvovao finalnoj utakmici IIHF svjetskog prvenstva u hokeju, kao nagradu za osvojeno prvo mjesto u prvom kvartalu 2024. godine.
Takmičenje u kojem Škoda auto kvartalno proglašava pobjednike u prodajnoj kategoriji, satkanoj iz više segmenata prodajnog poslovanja: tržišno učešće, Mystery Shopping, briga o kupcu, instaliranje Škoda Connect aplikacije kod kupaca, i niza drugih segmenata.

“U prvom kvartalu 2024.godine Bosna i Hercegovina je osvojila prvo mjesto na čemu smo zaista zahvalni i ponosno nosimo ovu titulu. Ovo inovativno interno takmičenje organizirao je gospodin Vlček i njegov tim u VE. Prva dva mjesta u našoj mreži ovlaštenih partnera osvojili su Hercegovina auto i Auto servis Omerčić i zajedno sa predstavnicima uvoznika kao nagradu dobili jedinstvenu priliku prisustvovanja finalnoj utakmici IIHF Svjetskog prvenstva u hokeju između Češke i Švicarske,” izjavio je Ismir Omeragić, Škoda brand manager u BiH.

"Kao “šlag na tortu” ove nagrade bilo je gledanje finalne IIHF utakmice iz VIP lože/Sky Box-a koju smo dijelili sa najeminentnijim predstavnicima Škoda auta: gospodinom Klausom Zellmerom koji je CEO Brenda, gospođom Meredith Kelly globalnom direktoricom marketinga i gospodinom Lubošom Vlčekom generalnim direktorom prodaje za Evropu” dodaje Omeragić.

Bosanskohercegovački predstavnici su imali priliku i sami stati na led i okušati svoju sreću u utakmici protiv kolega iz evropskih zemalja koje su ostvarile drugo, odnosno treće mjesto u ovom takmičenju.