Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo i ko PRNEEEE KAZNA ZA ugljik hebeniiiii
A sta je s onima sto misle da su sad s tour de france sljegli?
Kod nas voze po setalistima sad zamislite kakav je osjecaj ko izvede dijete da proseta stalno se sklanjat i gledat odakle ce naletiti neki ludjak sa ovim. Bas ono covjek ne moze opusteno ni setat od njih
Pusti price sa setalistem, roditelji djeci uzmu onaj skuter na guranje pa se mali zabio direkt u mene na jednom takvom setalistu na dbr. Ako je setaliste onda je hebeno setaliste.
dualtron left the chat😁😁
Nije do brzine vec do vozaca, bar u vecini slucajeva. Kad vidim osobu ide 15 km/h a ruke mu/joj se tresu. To vam je ubica za skuterom.
u FBIH kada?
Joj, kako mrzim ove stvarčice na putu....
jel za romobilie,skutere ili skateboarde?