Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se o nikakvom ekološkom programu ovde se samo pokušava skinuti ovisnosti o ruskom i arapskom gorivu i gasu da bi im smanjiili dobit. Proizvodnja i zbrinjavanje baterija nakon isteka roka je štetnije od vožnje 10 godina 10 dizela euro 6 . Zašto nisu gurali vozila na gas i plin koja uopšte ne zagađuju
A CO2 izraelskih b o m b i
Za auta koja ne prave toliko kilometara benzin nije problem ali za komercijalna vozila - haos. He još zamisli električna vozila za dostavu dužih relacija, smiješno.
zato ce dostavljaci raditi manje razmisli o tome :D zimi od 8h smjene pune ga 4h xD