Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse uci i izaci za sve stariju populaciju zapada....
Samo mazda CX-5 2.0 hybrid
pa SUV su ok, posjedujem Volvo xc60 I, ali iza mene nema mjesta
RAV4 I TUCSON NAJBOLJI
Crossoveri dominiraju. Kraci su a visi od karavana. Bolji polozaj sjedenja, bolji pregled, bolji dizajn, zapremina gepeka je tu negdje. Mozes se popeti na ivicnjak, a mozes i preko livade. Dovoljno mali za grada a dovoljno veliki za putovanja. Jos ako je pogon na sva 4 pun pogodak.
imam SUV, mocan i mislis imas prostora, a u biti isto kao i malo auto
Nije isto. Isto je za nekog do 1.70m , ali za mene od 1.92m i 100 kg nije. Još ako planiraš dugo putovanje od 1200 kilometara, dobiješ u pola puta ukočene noge i bol u donjem dijelu leđa koja te ostatak puta prati. Drugačiji je položaj sjedenja u SUV.
Nije isto vjeruj mi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)