Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Npr i Volvo je sad Kinez tako da...
Baš lijep autić, skladno urađen.
Realno. Auto je lijep nije neka sad aman zaman ljepota, ali nista nisu ni ljepsa druga auta, njega naravno zafrkava znak, jer znak nabija komplekse da se vozi kinez.Dalje, kad je KIA dosla na nase trziste ljudi su se također ismijavali ali vidimo da su to sad dobra auta, nisu premium, ali vecina nas i ne moze vozati nekog novog mercedes SUV-a. Sedam godina garancije je odlicna stvar, gdje je 2030. godina, boli te briga sipaj i vozi, o dijelovima neka brinu oni..
... za 50 milki mozes gledati nekog q5 star 6-7 godina 250+ na satu, ako je i to prava kilometraza, zatim volvo xc60 isto tako, mozda neku mazdu za manje love... dobra su to auta i bolja vjerovatno kad su nova ali ovako ne bih bas rekao da je to bolja kupnja. Ne znam ko pravi ove motore 1.5 za njih i kakav je mijenjac... ali novo, 7 godina to nije tvoja briga.
50000 kermi. Za te pare uzmem bemvea 3-4 godine starog s 90000km koji ce nadzivjet ovo go vno
Ne znam koji model BMW-a mozes uzeti sa 3-4 godine starosti za 25000 Eura?
Joj da vidite koji Tesle i MG leze u Itali nema obicne šoferšajbe za zamijenit
najgore vam je ako se pokvari ma i za VW ili mecku mores cekati djelove ali znam jednog sto ima kinezko auto i vec 4 a hefta nema djelova
Model MG zs je zanimljiviji. 1.5 atmosferac od 0 do 100 za 11 sekundi do max 180 i nije neki potrošač. Košta oko 34.000 u rangu današnjeg A i B segmenta od 3 klipa i 1.0 motora. Ovaj je već za 10 do 15 milja da izabereš evropljana. Mada meni lično SUV segment noje nešto. što reče Klarson nit limuzina, nit karavan, nit džip a ima sve najgore osobine od navedenih.
I ja sam tako razmišljao o SUVovima, dok nisam sjeo u jednog. I ne izlazim više. Odličan koncept, ako budem u mogućnosti, samo SUV i samo automatik.
Ja bih ovo kupio za 20 000 KM novo da bude
Bolje evropsko auto staro godinu...Hvala ali kinez nikad..
Unutrasnjost mi baca na Renault. Jesu li u srodstvu?