Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, daleko ljepsi od golfa 8...steta sto ga prati stara reputacija
Dobar.Samo što je testni morel 55k a obicni,bez ikakvih displeja i zezancija 32k.Sve u svemu za 55k bolji je Audi A6 star tri godine od ovog.
O D L I C A N !!!
dobar
Samo SUV, kompakti su njasre, mali, skuceni i preskupi. Kupis SUV za 50 milja, Reno pezo kia hyundai mazda itd.
Auto je super, ali sto proizvodjacima treba onaj "tablet" sto strsi na sredini, nesto najruznije sto su mogli smisliti ko god je krenuo sa time a mislim da je citroen prvi u cactusa stavio to govno ako se ne varam🤮
@wini tesla?
Ma nema loseg a novijag auta,ali ni ekstra dobrog,sto veci Euro standard to vece njesra za odrzavanje
Ovo naprijed lici na Focusa ST Line, a bocno i 'sazad' na Astru K. Ugodan oku, ali cijene prenapuhane...
Isti hyundai i30
Potpuna digitalizacija nije prednost nego usteda proizvodjaca
Plasticfantastic,kakav odvratan enterijer.
Nikad od Seata auta
Nisi ti rodjeni moj nikad sjeo u seata da vidis kako to auto klizi po cesti,al haj za vas su auta samo mercedes i audi jebajiga.
Ajde napokon da i Seat dobije unutrasnjost kakvu zasluzuje (da nije kao u Golfa 3-ke)
@Egle-begle papci Pa bolja je unutrasnjost kod starog 100 puta. Ovi otvori za ventilaciju prenisko spusteni umjesto u glavu da ti pusu, pusu u stomak.