Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U odnosu na Hondu CR-V, Toyotu RAV4 i Mazdu CX60, to je smeće nepouzdano
Nemojte pisati gluposti i porediti Design i motor VW Tiguana sa Hyundai,Suzuki Vitare itd.Sa ove liste automobila najveći motor 1,6 kod Hyundai.Japanci,Koreanci jesu pouzdani,ali si zaostali 5-10 god. u nekim stvarima za njemcima.Jedino Hybridi i E-Auta Azijska su u prednosti,ali SUS motori su Made in Germany još uvijek broj 1.
@appleUser1716399788 pa zato mu je i cijena tri puta veca od tih auta a nije Tiguan toliko bolji
114 k za tiguančića je prebezobrazno i suludo a opet će se naći pacijenata za ovaj cirkus na točkovima.Mazda cx60 auto za klasu veći i za tri klase bolji za rednim dizel šestakom od 3L za iste novce. Ko je ovdje lud pitam za komšiju
Ovo je Njivin.
Ovo je Suzuki sa ogromnim ekranom, ko sa su se djeca igrala na opstetehnickom! OTP
Prejeftin je za ovu kvalitetu, treba to podebljati barbna 90.000, da se smanji navala kupaca :::DDD a uššaaa!
@JabukaUser, nemaš pojma. Toyota ima neprikosnoveni 2.5 litraš benzinac uparen u hybrid mode. Non-turbo, non-compressor, jer nema potrebe i motor duže traje, a nema ni servisa na dijelovima, kojih nema jel tako. Usput VW zicevi svakog pretvaraju u kroničnog leđnog bolesnika.
@MuthaAI. i ostali riza_ljubitelji..Dovoljno je reći da modeli Golf VII-R 300-310 PS od 2017/2018 ili recimo Golf VIII R 320 PS modeli od 2023 sa Akrapovič Auspuff se prodaju ko halva iako su preskupi,a da ne spominjem Audi,BMW,Benz-a.Pitam vas za cijenu tih auta poslije 10 g i cijenu jedne Toyote ili Mazde u toj klasi.??Pa bolan tipke i dugmići u Japanaca još uvijek iz 2004 jbt.
20 komada za naseg Nerku njivu
vanjskii, bas lose izgleda a i vidio sam ga na cesti, isto neki suzuki.. nema agresivu nego sterilan je kao i ostali vw
nosi ovo pskošva ćesme
Nije ovo vise nista za Bosnu cjenovno, mi cemo furati i dalje one smrdljive dizelase stare 20+ godina i to je to
VW bezobrazno precijenjena auta
zasto sa zada lici na suzuki s cross
Ma pusti ove komentare, odlican je i rado bih ga posjedovao ali ko ce to platiti sulude cijene. Da imas platu 5000KM opet ga ne mozes kupiti.
Realna cijena bi mu bila 50k
Evo otvaram hladno pivo,rasturio sam 1.9 TDI 77kw 105ks Golf 5 zaribao kompletno.Razlupali karter i vozili ga bez ulja.Sve mora da se radi ali baš je svud zakovao ;D
ja, i
U evropi se vida svaki dan i izgleda totalno ruzan a o recikliranoj plastici na njemu ne treba trositi rijeci