Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plastik fantastik.
Sve cool, ali cijena..
Peugeot ima opreme u osnovnom paketu kao neki precijenjeni automobili u full-u.
Jeftino izgleda i jeftin osjecaj u voznji - plastican osjecaj - i tako je to sa francuzima sta god da urade. Ovo trebaju umotati u 20.000KM da ga neko uzme. Za dobro auto - samo Mejd in Dzermani!
Mejd in čoban na kub
Zanima me moze li redakcija Klixa sebi priustiti da napisu realan clanak o nekom vozilu. Ovo recimo zasluzuje takav. 43000KM za model koji evo ispravljaju godinama. Neka vam ne pada na pamet, plastika sa preskupim odrzavanje u AC Blok :(
Za potpale
Ne bih francuska auta da mi ih džaba daju.
Udobni kao premium klasa. Sta ti znas
Odgovor lika koji vozi Golfa 4. Pa ovaj Pežo je svemirski brod, ima u osnovnoj opremi više inovativnih, ljepših stavki nego tvoja skula u "fullu". I ovaj 1.2 100ks jede za doručak tvoj 1.9 tedeji sa 90 konja (kad je bio nov, sad na 950 hiljada ima duplo manje)
Pa zar ne mogu jedno auto registrovati na bosanske tablice, nego ga dovoze iz Slovenije?