Respektabilan projekt
1
BMW E46 330xd je karavan u M3 ruhu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar auto, imao sam u limuzinskoj izvedbi 330xd.Zahtjeva održavanje dobro.Za godinu dana sam uložio 4000 KM A auto prodao za 6500 KM. :)) U većini slučajeva bmw ispadne porez na budale:)
Ne znam kakve ti kanturine kupujes? Vec 7 godina vozim svoj 320d, prije toga 118d 4 godine. Ni sa jednim od tih auta niti jedan problem nisam imao osim zamjene zadnjih amortizera. Redovan servis ulja, dobri filteri, normalna voznja i nema smrti. Trenutno na satu oko 400.000 km i znam da moze jos toliko.
Uzas. Magnet za neule kockoglavce.
Postoji samo jedan pravi M3 karavan. Ali ta zvijer ostaje u njihovom muzeju 🔥
Samo Audi ima lijep karavan.
Mrtvačka kola.
BMW 330xd trosi od 12-20 litara (iz iskustva par ljudi koji su ga imali) a ima samo 180 ks, bolja opcija je 330xi.
Mašina