Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dziber tuning sa stikerima i ali express dijelovima
E da mi je samo vidjeti kakvu bijesnu masinu ti vozis
1.9 truhlo
Balkan tuning show je zapravo slijeće...ili dođe lola sa Seatom dieselom koji ima blow off ventil ili babin sin koji vozi Audi R8...nema izmedju entuzijasta ili sl.
Svako ko kaze da ce biti neke ''cetvorke sa xenon svijetlima'' nek dodje na ovaj tuning show pa ce vidjet ima li dizela i Buca Potok tuninga i Ali express dijelova.Puna podrska!
Cim je tu Dragon garage i ekipa u organizaciji to mora da valja. Ko ne vjeruje neka posjeti njehov kanal na youtubu i uvjeri se u rad momka. Ovi sto komentarisu o stikerima sa aliexpresa mogu samo da zavide momcima
Par naljepnica, nastiklane 2 izduvne "rore", chipovan motor na 130 konja i zatamnjena stakla! Prosjek starosti voxila 10 i vise godina.
Nazalost je tako jer omladina nema para. Za dobar tuning treba ti min 10.000 eura. Uzmes golfa 7 R za 25-30.000 eura i das jos skoro 10 hiljada. Al hajde ti to u Bosni zaradi na posten nacin. Ovdje samo Bakir moze tjunirat auto.
ovo me podsjeća na reklamu ''Volkswagen: Un-pimp Your Ride'' seriju (neemitovanih?) reklama
Ljubazno molim vlasnike da pokupe ulje iza svojih limenih ljub... ovaj, truhla koji pod haubom imaju 1.9 TDI.
Fast and Furious Buca Potok
Vise kosta uklanjanje lokvi od ulja nego ova citava kolekcija
Još jedna pozitivna stvar za naš voljeni grad. Ne vidim razlog zbog čega ljudi kritikuju svaki novitet u ovom gradu. Ovo vjerovatno nije na nivo svjetskog tuning show-a, ali smatram da je odlična podloga da u budućnosti Sarajevo bude centar regiona po pitanju ovoga. Čestitke organizatorima i puna podrška od raje koja voli i cijeni trud svakog pojedinca i grupe da ovo bude mjesto puno pozitivnih događaja.
Skup istih onih koji koji svaki drugi dan nekoga pokupe na cesti ili sami izginu jer ne znaju voziti kako treba.
sva auta sa showa skupa kostaju 300k, ovaj primitivni tuning kod nas nije vidio tunings pravog cast izuzecima, kupe kantu od 500 do 2.000 maraka, probiju auspuh zatamne ga, wrap urade i kaze tjuning hahahahahahah
Kupiš npr coupe hyundai ubaciš turbo novi motor izduv kadice sparck skupe volan trkaci pojaseve opruge i Poenta je da se tako kupuje
Cetvorke sa kenonima i losim auspuhom like this
ksenonima*