Velika zabava
1

Uz Jelenu Rozgu i brojne goste svečano otvoren Porsche Sarajevo centar

Klix.ba
U veličanstvenoj atmosferi i uz prisustvo brojnih ljubitelja automobila, sinoć je u Sarajevu svečano otvoren novi Porsche Sarajevo centar. Smješten na adresi Mali Kiseljak 6A, ovaj impozantni objekat prostire se na 5,611 kvadratnih metara i predstavlja istinski biser u svijetu automobilizma, pružajući ljubiteljima automobila savršeno okruženje za upoznavanje s najnovijim modelima i tehnologijama omiljenih brendova.

Novi centar nije samo mjesto za izbor adekvatnog ljubimca na četiri točka, on predstavlja viziju budućnosti automobilske industrije na našem prostoru. U prostorijama servisnog centra i salona postojećih brendova, posjetioci su imali priliku diviti se najnovijim modelima koji pomiču granice dizajna, kompaktibilnosti i tehnologije. Svaki automobilski salon, brendova iz ponude Volkswagen grupacije, pričao je svoju jedinstvenu priču, a prisutni su mogli osjetiti strast i posvećenost brendova koji su uvijek korak ispred vremena​ i svojim klijentima neprestano pružaju za nijansu bolje iskustvo.

Događaj je oduševio posjetitelje impresivnim dizajnom i futurističkom atmosferom. Svaki detalj bio je pažljivo osmišljen kako bi pružio nezaboravno i sofisticirano iskustvo, kroz cijelu večer i u svakom kutku novoopremljenog salona. Brojni posjetitelj/ke uživali su u inovativnoj prezentaciji najnovijih modela svojih omiljenih automobila, potvrđujući da je Porsche Sarajevo mjesto gdje se snovi o automobilima pretvaraju u stvarnost​. Zabavni program večeri je upotpunio nastup regionalne zvijezde, hrvatske umjetnice Jelene Rozge, uz koju su prisutni imali priliku doživjeti grandiozno Porsche iskustvo.

Ovaj centar je dom za prestižne brendove Audi, Cupra, Volkswagen, Škoda, SEAT, Porsche, te u kojem se odvija i prodaja polovnih automobila međunarodnog brenda Das WeltAuto, kao i nove generacije mobilnih rješenja za e-punjenje - MOON. Ovo je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu doživi raznolikost i kvaliteta novih i polovnih automobila, koju nude vodeći brendovi u automobilskoj branši​.

Porsche Sarajevo je ovakvim korakom još jednom potvrdio svoj status lidera u industriji, prikazujući vozila vrhunskog kvaliteta, snage, propozicija, ali i iskustvo kupovine koje zadovoljava najviše standarde. Opremljen najnovijim ekološkim i sigurnosnim standardima, uključujući fotonaponsku elektranu koja pokriva više od polovine energetskih potreba objekta, novi centar dodatno će ojačati veze s klijentima i unaprijediti ekonomiju i poslovanje u Bosni i Hercegovini​.

Otvaranje ovog centra označava novi početak za Porsche u Bosni i Hercegovini, stavljajući ga na karti kao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje automobila, koji cijene luksuz, kvalitet i napredne tehnologije, kombinovane uz adrenalin, eleganciju i savremenost.