Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Njemačka dozvolila da se slijepo pokorava tuđim interesima "krenulo je nizbrdo!" Neko im je rekao da je nafta i plin Ruski bljak, a da američka miriše, i da je skuplja! ...
Njemacka je uvijek bila americki podanik, tako je sistem napravljen poslije svjetskog rata. Ameri imaju vojsku u njemackoj.
No sikiriki za VW,on je samo prvi najavio ove mjere.Slijedi BMW,Mercedes itd.Ova situacija je bila i prije za očekivati.To će potrajati jedno vrijeme,ali švabu neće uništiti nit rus,a bogami nit amerikanac.Merkel je kupila šlag od agende Schrder-a koji je napravio plan za tadašnji idućih 10g. koji se pokazao kao vrlo dobar.
Idemooo zeleniiiii kako vas navukose na tanak led.
Ukrajina i Izrael ce doci mnogima glave.
volkswagen je osnovan kao vozilo naroda sto i znaci u prijevodu, medjutim odavno ti nije, menedzeri su digli plate sebi i radnicima, plivaju u bonusima a cijene vozila otisle u nebo, pored toga pali na foru trenda o elektro autima i to je ih dokrajcilo
Ako, ako, ko imalo prati razvoj situacije, samo se cudi, da se ovo nije puno ranije pocelo desavati. Njemacka je drzava u kojoj nista vise ne funkcionise kako treba.
Početak kraja.
Otišla Angela Merkel i gotov problem. Pričam ja ima odkada je Angela ( i prije toga ) otišla da nas čekaju teški dani. Pitanje je, gdje je kraj ovome.
@Nallepuch7: Problem je poceo nastajati kad je Merkel dosla, a ne kad je otisla. Zadnji dobar Bundeskanzler je bio Gerhard Schroeder, ali ga makose kad je uveo nepopularne ali neophodne mjere zatezanja neradnicima, koje su spasile Njemacku privredu, i od kojih je Merkel svo vrijeme profitirala. Mada, ovi sad bas rijesili da sve dokrajce. Neka, ja im halalim :-)
Propali dabogda... Vozila su vam svakako SMECE... (NEPONOSAN vozac Golfa 8 Variant).
Njemačka down
Hoce to kad se ugase nuklearke i pocne proizvoditi golf iz obnovljovih zelenih izvora
Kad pustis Amerikance u zemlju ko mi Bosanci i onda slusas sta ti Amerikanci kazu nama nije nabolje islo 30 godina zbog amerikanaca sad je red na njemce
Drug, njima amerikanci nisu nikad ni izasli iz zemlje.
Lool gdje ti zivis? Ameri nisu nikad ni otisli iz Njemacke, imaju 30-40 vojnih baza tamo. Oni su i napravili od njemacke ono sto je ona danas. Isto i sa Japanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sankcije Rusiji pravo rasturaju kako rade..
Otvorite u Bosni mi umiremo za vama
Ma daj. Kako će Bošnjak ovo prežaliti? Ovo je Bošnjaku gore nego da mu zatvore Dom zdravlja. :(