Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za te pare što daš za VW možeš sebi auto kupit
Inače poznato je....kad prodaja ide loše a ti digni cijene:) jer logika:)
Jedna od najbezobraznijih firmi bezobrazno preskupi,a smece
Totalno pogrešan pristup rješavanju problema. VW je odabrao pogrešan put, jer većina Nijemaca ne žele i nemaju povjerenja u elektro auta, a ovo podizanje cijena će ga još više unazaditi.
Zelena agenda ide dalje i tare nas, sad ce cijene fosilaca otici u nebo jer prodaja fenova slabo ide.. Providno..
Dacia trlja ruke
Ovi su baš riješili da propadnu.
Evropska autoindustrija sebi zadnjih godina redovno puca u nogu, a ovakvim odlukama idu i visocije. El auta su im preskupa, odricu se sus motora koji su im vukli prodaju, a i ono sto ostavljaju strateski dizu cijene u nebo da bi ih priblizili elektricnim. Imaju vremena jos koju godinu dok Kinezi ne stvore zalihe rez dijelova u Evropi, a onda su tek u problemu.
Inače poznato je....kad prodaja ide loše a ti digni cijene:) jer logika:)
Doživjet ce sudbinu Nokije
Propadate, i još dižete cijene? Ahahaha neshvatljivo :)
Sljedeci korak ce biti gasenje fabrika u Njemackoj i otpustanje na hiljade radnika. Zivi bili pa vidjeli. Ulozili u razvoj elektricnih automobila ali prodaja istih ne ide kako su ocekivali. Valja se sada izvuci iz dugova preko ledja naroda, logicno.
Dobra poslovna strategija, pada potraznja za automobilima jer su preskupi, pa onda podignu jos cijene. Sto bi se u nasem narodu reklo, klin se klinom izbija :)
Sami sebi pucaju u nogu! znaci na koljenima si, prodaja stagnira a ti dizes cijene? pa to je pravi koktel za propast!
zato i probada i zatvara sektor po sektor.znas kad bi ga kupio.?Nikad.Korozijavagen
Super ako su u cijenu uračunali dodatno osiguranje od hrđe
I vrijeme je više da VW poskupi, i jesu dosad džab džabile bili!! A što ih vi više prodate, Švabovi, tako se vi hljeba najeli!
Samo jos dodatno usporiti prodaju novih SUS vozila.